15 Haziran 2008 Pazar

bir itü mezuniyet planlama hikayesi 1 nci adım





Allah belanı versin İTÜ

açıklama değil mat 101 final sorusu


Büyük maç. Camia olarak hedefe kitlendik. Son taktikler hazırlanıyor... Basına kapalı olarak yapılan son antremandaki taktik basına sızdırıldı.

İleri uçta 220 kişilik nüfusu ve 01 kodu ile İnşaatın görev yapması bekleniyordu zaten, bununla beraber, diğer taktiksel dizilim şu şekilde gerçekleşti:



TÜm futbol otoritelerinin de üzerini çizdiği üzere, bu maçta kanatlara çok iş düşecek.

Elektrik: Sol kanattan yapacağı seri bindirmelerle diplomaya giden yolda etkili olması bekleniyor. Oyuncularının yüksek ortalaması rakip takımın korkulu rüyası.ELMAK ve LAB derslerindeki ağır eğitimin yorgunluğunu üzerinden atabilirlerse, oyunun seyri tamamen değişir. Fakat Forvet hattında olan inşaat ile elektrik arasında havuz derslerinden kalan bir çan anlaşmazlığı söz konusu. Bu ikili iyi anlaşırsa gol yollarında etkili bir takım izleyebiliriz.

Makina: Sağ kanatta gökhan gönül performansı yapması bekleniyor. Forvet hattında İnşaat ile olan uyumu ile, gece hayatındaki kaderdaşlığı ile makina, hakem oyunlarına gark olmazsak, geceyi ateşleyen ortala sahip olacak. Ayrıca, Makina tasarımı, Mukavemet gibi derslerden saçları dökülen makina mühendisliği öğrencileri, bu stille Zinedine Zidan türü işle çıkartabilirler.

Mimarlık: Bununla beraber, orta sahada dinamo görevi yapması beklenen Mimarlığuın ise, takıma adaptasyon sorunu yaşamasından korkuluyor. Maslak türü futbola alışık olmayan mimarlık, eğer takıma alışabilirse, mezuniyet gecesinin maestrosu olmaya aday, Jürilerdeki başarılarından dolayı, hakemin tüm kararlarına onların itiraz etmesi bekleniyor. Hakem ile mimarlığın muhatap olacağı gelen bilgiler arasında.

Kimya-Met: taktisel dizilimde, mimarlığı maslak futboluna alıştıracak, oyun stili olarak yine de mimarlığa yakın olduğu için bu bölgede tercih edildi.

Defans bloğu ise, Elektronik ve Bilgisayarın milimetrik, titiz çalışmalarına emanet.

Hemen defans blğunun önünde yer alan Gemi İnşaat ise, Erkek nüfusun yoğunluğu sebebi ile "beyler şahsi oynamıyouz, paslı, top geçiyor adam geçmiyor, aykut! bas bas bas" türü cümlelere aşina olduğu için libero görevini layıkı ile yerine getirecek.

tabii bu mevkideki jeodozi ve jeofiziği de disipline edebilmesi gerek. Sahanın geniş alanına hükmetmek zorunda kalacak olan jeodozi ve jeofizik, 50 derece sıcak altında TOPOGRAFYA antrenmanlarında öğrendikleri tam saha presi uygulayabilirlerse, gemi inşaat çok rahat eder




-kop-

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Ahahahha jürileri ve mimar prototipini fena halde iyi incelemiş birisi. Bold ile yazdığın kısım gözümden kaçmadı değil :)