25 Aralık 2009 Cuma

boğa kadını

güçlüdür.öyle kadınsı bir burç değildir .aman tırnağım kırılmasın ,rüzgar çıktı fönüm bozulmasın huysuzlukları yok.
şuana kadar en emin olduğum özelliği şu ; güçsüz ve kendini en rezil hissettiği zamanlara tanık olan herkesten uzaklaşıp o dönemlerini unutmaya çalışması...o tanıkların bu kötü zamanlarında hiçbir rolü olmasa bile ağladığını görmeleri onları silmesine yeterli oluyor.
her kırıldığında yeni bir hayata başlayıp hiçbir anısına tanık olmayan insanları yeni hayatına sokuyor.
sonra yine yeniden...
insan toplayıp insan gönderiyor.
kimsenin onu çaresiz görmesine tahammülü yok , acındırmalardan nefret ediyor.
herkes arkasından ''ne çabuk unuttu'' diye söylenirken o hepsini içinde biriktiriyor.dışı kumral içi esmer oluyor.
kolay unutmuyor sadece hatırlamak istemiyor.
hepsi bu...
(zefura, 23.01.2009 12:09)




sizi sarıp sarmalar. ilgilenir, şımartır, bazen kızdırır, ama kolay toparlar, şefkatini esirgemez, "gözü benden başkasını görmüyor" dedirtir, öküzlüklerinize rağmen ayrılmaz, sizinle çocuk gibi ilgilenir, arkadaşı veya sevgilisi olmanız farketmez, dertlerinizi kendi dertleri gibi sahiplenir. sizden çok fazla bir şey beklemez, sevdiği sürece sever. siz de bunun hayatınız boyunca süreceğini,boğa burcu kadının hiç gitmeyeceğini sanırsınız.

fakat, gider. siz onu üzerseniz, karşılıksız sunduğu sevgisinin değerini bilmezseniz, bir gün önce salya sümük ağlarken, bir gün sonra sizi tanımıyıverir. çok sadık olduğu da yalandır. sadece çoğu kadından daha az hayalperesttir. yanındaki erkeğin kıymetini bilir ve maceraperestliğe kalkışmaz. sadakatinin nedeni budur. "beni çok seviyor nasılsa" havalarına girip onu üzmeyin. siz neler olduğunu anlayamadan, tasını tarağını toplayıp gider. bunun için uyarmaz.

aşk acısına en kolay tahammül eden burçtur. kolay da atlatır. ilişki içersinde size tapıyordur, ama değerini bilirseniz. üzmelerinize uzun zamanlar sesini çıkarmaz. baya uzun zaman. biriktirir boğa burcu kadını, susar susar, çeker derdinizi, güçlüdür. son damla damladığında, gider. başkasını bulur, bulmaz, ama gider. nefret de etmez ha. ama gideceği için uyarmaz. ona göre şefkatine şefkatle, ilgisine minnettarlıkla cevap verin. boğa burcu kadınının anne gibi sahiplenmesine "amaaann " diyip burun kıvıran herkes, boğa burcu kadını çekip gittiğinde, yerini dolduramamıştır.

çok kıskanç olanları da vardır ama, büyük çoğunluğu mantıklıdır ve hatta, ufak flörtlere göz yumarlar. burç üstadı linda goodmanda aynı fikirdedir.

muhabbet çevirebilirler, ama ortamda onlara çok rağbet yoksa, egolarına kapılıp sinirlenmezler, bir köşeye çekilip ortamı seyretmek de onlara uyar. güleryüzlüdürler, az bir kısım olsa da , uyuz ve suratsız boğa burçları da vardır. ama genelde güleryüzlü, pek hayır demeyen insanlardır. yetiştirilişe göre özgüven sahibi veya güvensiz olabilirler, ama dünyayı çok takmayan, küçük şeyleri dert etmeyen ve ettirmeyen kadınlardır.
(tatalu, 20.08.2008 01:31 ~ 01:55)

Hiç yorum yok: